så här snackar man på riktigt .



okeeeeeeeeeej , jag börjar bli rädd för mig själv.. hahaha !




lov, lina kmr !


hej, asså jag tänkte lägga ut en bild på mig .. men haha blir inte bra på bilder , höhö. så det blev den här random bilden jag har ingen aning om varför jag tog den bilden  hahaha.. hittade den i nån mapp väll? jaja, på fredag kl 16.30 eller nått så kmr lina hit, och de blir sjukt najs. ska ju också färga håret samma dag , innan hon kmr .

sen såååå, äre LOOOOOV! gött, HAHA. nej men de är bra de.
omg, sen ska jag filma pappa . när jag typ ''lurar''han HAHAHAHA.. visar nog video sen  , MAHAHAHA. stackars pappa. & hoppas mitt hår blir braaaa. puss hej !

jag städade mitt rum idag . bäst ? JA




en dag till i skolan !


shobre, kollar på 2 och en halv män , och mina revbengör fett ont, inte bra de asså. men i alla fall så kollar lina på tiden o flyg när hon kan komma hit , helt glad. kommer nog ta en massa bilder med henne . kommer vara najs de, sen så är det sista dagen i skolan imorgon , sen så äre lov och typ sen på onsdag kommer mina terapeuter hem till mig för att kolla hur jag bor, och sen så vet jag inte vad som kommer hända. men aja nu så ska jag chilla lite till, är jätte trött . sen så ska jag sova , hihi. tror jag i alla fall.

Skolan var också het okej faktiskt . så det är så. haha , asså fan va skönt med ledighet nu ! ;)
juste, mitt självförtroende har blivit bättre ! glad .

sharåååååååååå .




snabb inlägg !

omg , asså har ingen bild men de är sjukt heta sånna dära byggare på min baksida UTAN tröja , omg .. HAHAHAHA. så jävla sexiga, engelsamed . grr ? JA. haha, sen så skippade jag So'n , vågade inte redovisa, hihi.. men ska snart till skolan igen och ha utvecklingsamtal eller hur man stavar det, haha . sen så ska jag hem och chilla typ  , aja puss hej , vi hörs senare typ .

min hund glor på byggarna .. pervo.

ska dra tll skolan nu , puss hej :D




brunett om 5 dagar !

ohshit , jag är över glad . på fredag är jag brunett och sen å köper jag löshåret , sen äre sommar lov, så ska amanda komma hit , kanske melinda, ska träffa andra med . men sen så känns det bara bra, sen så kmr jag nog träffa nytt folk , najs äre . sen så är jag bara glad . hihih , jag ska snart köpa ny mobil med, yeeey .  & JAG SKA TILL SKÅNEEEEEEEEEE !

imorgon äre skola , på tisdag med , sen ledigt & de är najs med .omg , hoppas mitt hår blir bra nu när jag färgar det.mjukglass är mjukt , bara så ni kan skriva ner de . eller lägga ner de i eran carebox. hahahah, jag har så tråkigt nu , men är glad. är trött med? hahah, jaja godnatt .

btw , den gröna bänken , hihihi :$
bye  .




jag älskar parker eller vad de nu heter ..


nawiii, saknar den här lilla skit ungen asså haha, så underbart söt han är , passade han i skåne ofta. och bakom han är hans store bror, som jag också passade. men iaf , idag så har jag varit och shoppat med patrik. sjukt kul hade vi , hahaha. mkt skratt och så . sen så typ köpte jag underkläder, en bekini, och lite till saker till sommaren.
han köpte bara cigg, sen när vi var klara där så gick vi runt ute och satt på en bänk och snackade om massa saker, sjuk humor har vi också HAHAHAHA.. kul asså , älskar ditt skratt , haha :D

juste, kärringar med ica vagnar är de västa som finns.. speciellt när dom är ivägen..


BYE




speglar :$



omg, kolla håret, de ser ut som plats o vitt ! HAAHAHAHA . aja skitsamma.. idag var jag  stan , iaf åkt kl sex, hade kul i stan ofc, sen kom ja hem o typ.. gjorde inte mycket. var glad typ, haha. sen så ligger jag i sängen nu och lyssnar på musik, yea tufft .

sk ba säga att jag fucking hatar fjortis poser, när dm håller typ.. 2 fingrar för näsan, eller handens insida för munnen o sånt .. de är ba så fjortis. AHAHAHA, moget äre ju också. fast .. nej ? men aja, folk är som dom är.. pfft.. HAHAHAHAHA. jag är trött?

pratar i tele också , mysigt att höra nåns röst, haha.  mörk röst.. rawr ;)
puss haj bajby.

& jag gillar speglar som är inne i hissar ! hihihihi .
sjukt älskad dag .




svar på tal.


Nån typ .. Ida skickade en kommentar som anonym , vet inte vart kommentaren tog vägen men kanske tryckte på att inte god känna av misstag eller nått MEN, hennes fråga var :

Är du lesbisk?
svar: nej, jag är bisexuell , gillar killar och tjejer :)

puss hej !




lala.. kanske typ jävligt glad? HAH

ohmajdarg, eller något liknande? aja igår så läste jag typ.. amiofsweden eller vad hon heter iaf, jag kallar henne horanofsweden, hon skriver om alla sina sex? o visar ass in the cam o bara : oooj.. råkade.. och dansar o massa i videos ? pinsam liten flicka. haha piiiiinsamt NU ÄR INTE KISSIE ENSAM ! MOHAHAHAHA ;)

jaja, idag vare skola, spelade spel.. HAHA , och typ kollade film sen åkte jag till stan och träffade en person, hihi.. innan det var jag i mörby o snackade . sen åkte jag vidare till stan. *happy smile* :$

& , naj jag blir inte brunett på måndag HELLER ! fredag blire . haha

SHAAAAAAAAAARÅÅÅÅÅÅÅÅ.



she don't want love
she just wanna touch
she's a greedy girl to never get enough
she don't want love
she just wanna touch
she's got all the moves
to make you get it up




fredag imorgon , najs .

5jdyt7dlp1e_large
öhm, sjukt jävla random bild , men sant typ ..

Igår dagen vill jag inte snacka om , inte om idag heller .. så jag har typ inget att skriva faktiskt.. kollade på jackass 3 nyss, haha .. skit kul ( nej ) men aja , nu så ska jag ut med hunden typ , puss hej . vi hörs imorgon , eller senare ikväll ,

xoxo, paulina !




aj mina revben ..



två bilder från helgen  , haha . asså bilden underst är typ .. nått som smakade citron så var det hallon på det, gjorde det hemma .. asså de låter sjukt äckligt , men de var gött , haha. sen så har jag varit i skolan idag och typ inte gjort så mycket, haha .. haft 3 lektioner typ


& , jag har brytit 1 eller 2 revben, läskiiiiigt HAHA , uschigt .. mitt konstiga ord . asså är typ rädd för att röra mig mkt nu , tänk om nått skit läskigt händer me revbenen? haha ..
och , jag ska bli brunett snart. böev inte igår .. för mamma sa fel till mig, och de var ju inte alls bra asså, hihi. men aja sen så ska jag dra och äta snart och sen blire plugga eller nått.. nej skoja , vafan ska jag plugga(?)AHHAHA , ingen aning asså , men aja. är fett rädd över revbenen :(
HAHAHA, aja puss hej .

xoxo , paulina !

och asså.. REGGAE<3




ibland vill jag bara försvinna.

Tumblr_lk8fk4ie3q1qdz0fvo1_500_large
sho bre , vad händer jao peace bre? haha , aja idag var jag i skolan typ 2 lektioner, och det var fett jobbigt hatat hela dagen . sen kom jag hem och kollade på tv, sen har jag inte gjort mer asså . ville bara visa att jag lever och så .. sitter och dunkar musik . och det är väll najs?
ska kolla tv nu och sen ska jag sova om nån timme eller 2 timmar typ , aja puss hej vi ses imorgon .

om jag fick en önskan, skulle jag inte finnas på jorden nån mer.
Xoxo , paulina.




hej, sha, tjenare, sho, hallå!

X_f7b0f37d_large

tog bara en fin bild jag hittade , haha! tyckte faktiskt om den , inte bara för kroppen asså, det lovar jag faktiskt, hihi. jaja, åt nyss en biff typ , haha tror jag.. aja i alla fall, så ska jag till skåne<3 på sommaren i kanske.. 2 veckor? till amanda eller lina, får se vad som blir bäst. fan va kul .. kommer vara som förr, bättre! HAHA. längtar. sen så kommer lina hit snart, amanda med ju.. de kan inte bli bättre , and that's true.. men kommer få träffa alla roliga i skåne ju. happy som faaaaaaaaaaaaaaaaan !

AJA, imorgon är det skola, fett med kul asså. fast nej , men endå.
& , tjej kroppar är mysiga. haha , men jaja som sagt . imorgon är det måndag , då ska jag ha so i skolan, bara så ni vet. det var viktigt att säga . haha, sen så ska man träffa louise på nästa lördag kanske, får se hur det blir ju. då är jag brunett, eller hoppas jag i alla fall, haha.. ska inte klippa mig bara färga. hoppas på att det blir bra.. om de inte blir det färgar jag om det på lovet,

dunkar musik nu , ska duscha om 5 min kanske, sen ska jag ut med hunden . sen ska jag kolla tv sen sova typ, haha.. om inget annat händer . puss hej!

xoxo, paulina !

en sak till.. ROMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH  :$

Your daddy must have been a drug dealer (why?)
I don't know, im just saying anything to get me up inside your throat
dunk dunk dunk HAHAHAH , puss hej




åååh.. vet inte vad jag ska ha för färg!

hej, asså jorden finns ju faktiskt , hihi! är över glad asså. vågade inte gå och duscha igår för jag trodde att jag skulle behöva springa ur duschen naken om det blev jordbävning.. hahaha, så duschade nyss istället.

Idag ska jag bara vara hemma , är jätte trött och så , haha. sen så är det också fint väder ute , det är ju fett najs asså. hihi , sen så på TISDAG , färgar jag håret. längtar men igår hade jag typ beslutångest eller hur man nu stavar de, skitsamma men jag visste inte om jag ville färga eller inte, tänk om de inte blir bra typ?

JAJA, sen så måste jag kolla på nått jag ska ha på skolavslutningen! det får bli nästa vecka typ.

fan asså om mitt hår kommer bli cp när jag färgat det vet jag inte vad jag ska göra .. kan inte färga igen så snabbt efter.. haha. orolig över hur det kommer bli , ska ha lite mörkare än vad jag hadde innan jag färgade det sist . asså lite brunare .

jaja, ska äta nu sååååååå. puss hej

xoxo, paulina!




R.I.P alla människor , hah ..



hej , ska ut snart, me ska bara skriva ett inlägg innan , att om nån vecka kanske 2 nästan 3 veckor så har jag ju min älskade<3 piercing, och jag är över glad, bara så ni liksom vet.. haha , och sen så är jag snart typ brunett, kanske färgar om det sen senare på sommarlovet, får se sen . men i alla fall så är det najs väder ute, klart man ska ut då? haha, sen kommer louise min älskling hem om typ 1 vecka, yey . måste träffa henne då , vi kmr ha fett kul som vanligt asså , haha .

Sen så idag så ska ju '' jorden gå under '' men de kommer väll inte hända hoppas jag , jag vill inte dö på det sättet ju, haha.. sen så vill jag helst leva ut den här sommaren innan jag dör i så fall!

Men , sen ska jag köpa löshår när jag har färgat håret , måste fan ha det igen, eftersom frisören klippte sönder mitt andra löshår .. fett me bra. asså omg, älskar att inte äta godis, hahaha.. så ska börja känna hur det är att inte äta på 2 veckor, sen så blir de fler o fler veckor ! men i alla fall så får jag dricka monster .. DET ÄR ETT JÄVLA FUCKING MÅSTE !

aja här kommer en ganska bra låt & jag blir glad av den hihih :

 Your beauty's deep inside, inside you
Don't let 'em bring you down no
Your beauty is inside you
Don't let 'em bring you down no

 




jag ska sluta äta godis & dricka läsk !

GAAAAAAH, varför ser min tumme ut som en dvärg rosa snopp typ? :( HAHAH
har ingen sne tumme, men kameran är på ett cp håll typ ..


Hej hopp sommar snopp , eller nått liknande kanske? haha . idag så har jag varit ute hela dagen och solat lite, blev helt röd på kinderna , hahaha. men benen och armarna blev brunare o de är ju bra. sen så nästa vecka är jag brunett , jätte glad. men i alla fall så har jag varit med mamma hela dagen och varit ute vattnat blommor, och liknande, haha .. faktiskt mysigt asså. älskar mammi<3 , hihi .

Sen så senare ska jag träna och fixa min ansiktsmask och bara chilla och kolla på tråkiga men endå roliga underhållande cp konstiga talang på tv med mamma och pappa, mys typ .

SEN SÅ SKA JAG SLUTA ÄTA SWEETS & DRICKA LÄSKISHAR .
haha , tycker det är en bra tanke faktiskt? för jag mår bättre utan det ju. behöver inte sånt ju , ska inte äta det på halva sommaren typ utom på fredagar kan man äta lite, men i så fall natur godis . som jag äter idag. men orkar inte mer , det är för mycket. men asså känner att jag måste sluta äta massa söta saker .man blir beroende typ.


aja, kommer mer bilder från dagen senare , hjälpte mamma att laga mat.. stolt elr? JASOMFAN:$
sen så kommer lina kanske när jag har lov, asså nu innan sommarlovet, hihi yey! fett najs vi kmr ha de bäst asså, hon får inte få mig att börja röka, då kmr jag bli arg på henne ..haha , sen så kommer amanda i typ 2 veckor efter det, sen kmr andra också efter det . thats SO FUCKING NAJSIGT. haha . sen så finns de en snäll kille som heter christoffer , som ska sova här inte idag men snart . like him, han är min brur . puss hej .

XOXO , paulina !




I bet you wake up in the morning and kiss yourfelf..

imorgon ska jag ut och ''forska'' i naturen och , asså jag .. jag vill inte. HAHA, vi ska göra det hela dagen i skolan , asså vafan . VARFÖR? jag fucking bryr mig inte om små löv o myror? haha, har bättre för mig ju. I alla fall så ska det inte bli kul , sitter och lyssnar på musik och pillar på saker som är framför mig .

&&&, idag så var det varmt , jag märkte det typ . och hade damp i skolan , var så arg så jag nästan fucking grät, haha.. och de är inte kul , haha .skakade liksom så arg jag var , aja .. så kan de gå om man är paulina.

I bet you wake up in the morning and kiss yourfelf,
'cause I would , if I was you..
I bet you show up to the club and just dance with yourself,
'Cause I would , if I was you..

I bet you hop under the covers and play with yourself,
'Cause I would if I was you.. 
I bet you stand up in the mirror and just stare att yourself,
'Cause I would i I was you.. ;)





regnbågeritarenja0

inga kommentarer taaaaaaaack .



inte för att typ sådär skryta.. men jag och simon gör finaste regnbågarna .. och jag ljuger inte när jag säger det , för det är faktiskt sant asså.. om du inte tror mig så har jag bevis där uppe ( bilden ) . så fuck you jävla wb regnbågs ritare. mahahah !

sen så äre snart jag piercar mig och färga håret. happy som fan , hihi .
OMG, sen äre lov också . så då kommer amanda, kanske melinda och lina. men inte på samma gång dom kommer olika veckor , kanske jasmine och elina med .  

sen så kmr de vara kul och träffa annat folk me ju , men kanske kanske kaaaaaaanske åker till skåne och hälsar på , men isf bara 1 helg, asså jag får ju åka dit när jag vill men vill inte typ , haha ..

och asså, tänk om jorden går under på lördag? höhö , då måste jag fan typ gå och köpa min sista choklad , hahaha .. och sista monster drickan ! PUSS HEJ.

xoxo, paulina !




& she lived happily ever after..



tror bilden säger det mesta faktiskt. sitter och lyssnar på bandit och har typ..
tråkigt, ska sova är trött just nu , sen så äre skola imorgon , yey..
en sak är bra i skolan , får träffa en person som betyder mycket
sen så ska jag inte skolka en enda dag den här veckan. vill inte såra
mamma mer, gör de för henne nu, måste kämpa asså.. men ibland
vill säger typ min hjärna typ att jag ska skolka, och mitt hjärta säger nej.
men sen så blir det hjärnan som får som den vill.. pallar inte
skiten nån mer, mår bra just nu . men de finns saker som
gör ont hela tiden .  aja, ska sova nu
puss hej,

Xoxo, paulina!




shopping , shopping, äta.



OMGKOLLASÅLÄSKIGTUMMENSERUT :(

hej hej , nu sitter jag här kom nyss hem och åt .köpte ett par skor jag ska
ha om några veckor, sen så köpte jag en kofta, och lite smycken. sen köpte jag
lite smink så klart , haha.. och jag köpte också typ en t-shirt från gina.
och ett par spets underkläder . hihi , sen lite till små saker .

Om typ 3-4 veckor sluta skolan , så måste hitta kläder till skol avslutningen !
hittade inget idag.. that sucks , men aja får leta vidare.

snart brunett också, happy face typ , haha . mår inte så jätte bra idag faktiskt
helt okej , haha och jag har andledningar till mitt humör , men de är inget
jag vill prata om .

bara så du vet, det var tråkigt väder ute idag..
JAJA, nu ska jag leta efter sminket jag köpte de är borta.. hehe
 nu så kommer en liten text ut en låt. puss hej .

You're so mean when you talk about yourself; you were wrong.
Change the voices in your head; make them like you instead.

Xoxo, paulina !




godmorning älskling.

( skämms över bilden, men de är lite kul , haha !  )


det här är en bild från typ 2010 i skåne, när jag och jasmine och lina var inne på
''you-tube'' HAHA, gud vad cp vi är , i alla fall så ska jag snart fixa mig och dra
och shoppa nånstans, måste köpa mer kläder ju. även om jag har mkt.. men aja

somnade kl halv 5 igår på morgonen. eller halv 5 idag på morgonen.
och vaknade kl halv 10 typ , är fett trött.. haha ,sen så regnar de!
tråk väder, men de är bra väder för att shoppa ju , haha. that's good.

idag ska jag köpa smink, sommriga kläder , och typ underkläder..
haha spets jao typ? haha, men aja nu ska jag äta frukost.
puss hej.

xoxo, paulina !




Bisexuell , yes.



puss hej ,
Xoxo, paulina.




roligt and soligt , haha ;)


Hola , tror de stavas så ( omg, jag har gått på spanska och vet inte ens om man stavar
det ,HAHA )
jaja jag är lite efterbliven ju . btw, bilden är 2 veckor gammal..
vet inte varför jag tog den bilden ? ska i alla fall shoppa imorgon. och jag har
gjort en bloggdär typ sånna från klassen o sånna i skåne o dom jag träffar ofta får läsa,
men är inteklar med den bloggen  .men fråga om adressen så säger jag den sen!

Har planterat blommor idag. vattnat blommor, målat.. kul dag asså, fast nej ? 
bara LIIIIIITE i så fall..  JUSTE! jag såg på 2 flugor som plågade
en annan fluga idag .. hahaha ,ena flugan höll fast i den flugan
som plågades, och den andra flugan åt på den som plågades.. haha :(
R.I.P flugan som jag såg i 1 minut .. haha, i alla fall så ska jag typ
snacka med mamma om en jävligt viktig sak ( piercing.. för hon är
en idiot och byter datum hela tiden på när jag ska få göra de..)
 
imorgon ska jag shoppa skit mycket. bara så ni vet ..
och jag ska typ.. ut och ta lite bilder på blommor som jag
planterade idag med mammi, hihihi . puss hej

SAKER SOM ÄR BRA :

28 maj : färgar håret.
nått datum : piercingen.
10 juni: skolan är slut !
typ den 13 juni : melinda och amanda kommer hit.
snart om kanske en vecka eller två : många lediga dagar.

xoxo, paulina !




omg, har fått in datorn i rummet !

( inga kommentarer på inlägget tack , och de är bara simon som fattar bilden ) hihi.


Hej på er alla glada saker där ute . idag så fick jag in en dator i rummet!
asså den är från 2008 typ , haha köpte den då . sen så har pappa haft den . men nu
får jag den in i mitt rum igen , hihi. så nu så sitter jag vid den och ler
som en jävla idiooot . ska ut och städa på gården eller typ .. i trädgården, vattna
blommor o sånt kuligt skit, efter det så blir det kanske shoppa, kanske blir imorgon
istället. nu är det typ också bara 5 veckor i skolan kvar ! eller 4 typ.

är så glad just nu asså , men pappa såg lite bilder från min
andra dator som han inte fick se
och massa sånt, sjukt pinsamt säger jag bara .. haha ! stackars mig :(

JAJA, nu så ska jag typ byta om och gå ut tror jag ,
ska ladda ner lite biler till datorn också.
OMG, juste .. igår tappade jag pappas mobil i toan . asså haha det va ba vatten i toan,
som tur var, så fick mamma ta upp den och nu funkar den igen , hihi.
( btw, kommer fan inte röra den mobilen igen.. )

och now ska I ut and sola, and vattna the blommorna .
puss hej ,

xoxo, paulina !




EN växt, EN djur ?


hej  , och asså naw , kolla så gullig min lilla vovve är  , hihih alban .
har tycker om den där ankan asså, fick den när jag var liten , sen har han hittat den
 och sover med den i i hallen ibland, haha , mys-pys . just nu lyssnar jag på talang
( föräldrarna kollar på det ) och jag sitter här uppe och skriver lite på ett papper.
i går på No lektionen så sa inga så typ ''inga = läraren i no''

-vad behöver EN växt?
- och vad behöver EN djur?

HAHAHHAHAHAAHAH, nu är de inte kul men seriöst, skrattade så mycket då så att
jag var tvungen att gå ut, ingen hörde typ att hon sa det, bara julia och jag shit asså , kul!
hon är en sköldpadda .. haha , skit likt asså , och hon är kär i sina katter .pratar om
inga, inte julia asså .

sen så idag så har jag varit hemma , orkade inte skola grät så mycket på morgonen .
låste in mig i rummet och la mig på golvet med täcket över och bara grät 
slutade inte heller, sen så snackade jag med mamma, så fick jag vara hemma.
 skrek att jag ville dö och massa,mår inte så jäääätte bra asså ,
började må såhär för typ .. 1 månad sen , lite till.
jaja men ska shoppa imorgon , måste det typ . ska köpa ett par skor från dinsko.

jag kommer må bra en dag i alla fall , det är bara att vänta och kämpa.

sitter och lyssnar på typ .. världens äckligaste FULASTE låt ever  :




SO är så kul baby .

( inga kommentarer på inlägget tack )


hejsan hoppsan typ , haha. asså jag bloggar inte så mycket för jag håller på med
en ny design åt bloggen , men jag gör designen på en annan blogg, haha .. klurigt
att förklara men jaja. här är två bilder från So'n , haha. satt vid datorn med simon och
ritade världens finaste karta över afrika ( vi jobbar me afrika , jag simon + gabby )
AJA, ska sova  .
puss hej ,

Xoxo , paulina !




sola, måla, shoppa . perfekt dag


idag så shoppade jag , köpte en kofta på gina och stringen , haha .
sen så köpte jag ett nagelack,
och sen köpte jag lite till saker . men i alla fall så när jag kom hem så solade jag ,
och de var jävla skönt. sen så målade jag med pappa , haha !
sen så fick jag en tagg från en rosbuske in i ryggen.. aj ..
jaja sen så har jag gjort mycket idag , men jaja det var en perfekt dag
enligt mig, älskat dagen asså.. haha , ska shoppa ensam oftare, imorgon kanske.
kom på att jag glömmde en sak jag skulle ha, inte bra det . sen ska jag ha ett par skor
från din sko, dom är söta faktiskt, hihi . men jaja,
på bilden är de när jag solar ute, så åt jag lite godis, och drack lite.
nu sitter jag och lyssnar på dunkande musik , och typ.. har det ganska mysigt.
nu kom nån jävla tråkig låt med inget dunk ju.. de va inte kul
puss hej .


Xoxo, paulina  !




hmm.. trevlig bild? jarå


så går de när man har kompisar som inte har liv och ritar kukar på bilar  , haha ! 
turdag: Lördagen blir som du vill ha den. så blev det inte men jaja.
har inget att säga om dagen faktiskt, det är fint väder i alla fall.
ska börja fixa mig och åka vid kl 1 kanske , sen så är mamma och hämtar hunden
i dalarna, så hon kommer hem imorgon . är ganska ledsen just nu , haha..
inte för att mamma är borta, en annan sak , men nu så ska jag typ inte skriva
mera för jag orkar inte, är så trött , puss hej på er.

How deep do you want me to go?
Do you want me to speed it up, speed it up or go slow?
Start from the bed then we out here on the floor
Girl you're really in for a treat now, but don't fall in love
;)


Xoxo , paulina !




social fobi typ?


jag tycker endå att min statistik är ganska bra faktiskt . eller helt okej , haha.
i alla fall så kom det fram att jag har en sorts social fobi! jag ska förklara hur jag känner o tänker:

Tankemässiga: ”De tycker jag är konstig”, ”Alla skrattar åt mig”
Beteendemässiga: äta och dricka försiktigt för att inte göra bort sig.

Social fobi finns i  olika former, generell social fobi och specifik social fobi.
en jag känner '' säger inte namn'' har samma sak som jag ,
hon är blyg för att äta bland folk.och är rädd att göra bort sig , det är faktiskt ganska
vanligt, och det växer nu också.
asså att fler o fler får det . det är ganska konstigt , men aja sånt är livet, hihi .

men jaja , nu så ska jag typ kolla runt på kläder på internet ,
och se om jag hittar nått ! bloggar mer i kväll , puss hej .

Xoxo , paulina !




sjuka minnen man inte glömmer.



HAHAHAHAHAHAHHAHAH, omfg . asså de är elina på bilden . 
iaf så tog jag en bild på henne när hon skulle byta om :o
omg, saknar dig så mycket . och alla andra i skåne också !
jcg och elina har fan sjuka minnen , och jag och andra också i skåne .
här kommer några lite konstiga onormala , omogna minnen ..

1. en gång sprang jag och amanda och sprutade ut vit sak på alla bilarna kl 4 på morgonen
i typ bh trosor och linne eller nått, hahaha !

2. en gång när jag var ute med jasmine eller lina och amanda så stog vi bakom
en jävla buska och kastade ägg på alla bilar som körde förbi , så jagade en gubbe oss
så ringde vi 112, för han stog utanför mitt hus HAHAHAHAH . fan va kul de va , 
 
3. MUREN, HAHA . jasmine och jag gjorde en sak som heter muren i mitt rum  
asså man byggdeen jävla mur av massa saker så satt ena på andra sidan o den andra
          på ena sidanså kollade vi på '' youtube'' asså ist för ''TUBE'' så var det ett annat ord.
så sa vi så i skolan t varandra '' ska vi hem o kolla på you''tube''? ;)
alla fattar inte , hahahaha. ( sjukt jävla minne )

4. en gång när de var typ skit mkt regn ute så sa lina och jag
asså vi bryr oss fett mycket om vårat hår och så , så sa jag : JA JAG VET !
så gick jag till en sån där där vatten kommer ut från taket när det regnar i sånna rör , 
och gjorde så att allt vatten kom på mitt hår
så gjorde lina det också , så blrev hennes hår SKIT lockigt , o så .
så skulle vi skynda hem för ingen skulle se oss, haha . så var 9orna vid mitt hus
så skämmdes vi fett mkt , helt jävla flummiga saker .

5. sen så jasmine och jag brukade gå till mathuset ( typ ica ) varje dag
och köpa 5kr choklad  asså vi kallar det de , de är ica's .
och en energi dryck, haha .  nu heter mat huset för mig o jasse '' tha food house ;) ''

6. sen en gång så dygnade jag och amanda så var vi utanför mat huset kl 5
på morgonen o väntade på att de skulle öppnas så
vi skulle kunna köpa 6 energi drycker HAHA.

7. en gång med elina så kom det en bil som hade typ SKIT hög volym .
så började vi dansa så var det sånna svarta rutor på bilen så man såg inte in
så öppnades fönstret o en kille vinkade och sa att vi skulle komma dit.
så sprang vi iväg och jag fick ingen luft o skrek typ '' RUN FOR YOUR LIFE ! ''
till elina, så skrattade vi så mycket så vi inte fick lufft, men vi var endå SKIT rädda
asså , hahaha . sjukt jävla kul minnen . det här hände i 5an asså ;$

8. pille snopp lekplatsen o kina gungan, det är 2 minnen från sommaren 2010 .
HAHAHA, asså det var en sak på en skola som såg ut som en stor gul kuk .
så jag kallade en de, amanda också . kina gungan är en sak vi brukade sola och så på haha.
 
9. VALBORG HAHAHAHAHAH.
asså omg, alla drack o så , men jag drack för jävla mycket .
sen så sov vi 3 st i min säng och typ 2 på mitt golv
 när vi kom hem. ingen orkade dra t sina egna hus, haha , sen somnade vi på marken ute nästan
det var liksom ganska sent  . HAHAHA, så kom de 2 killar o frågade vart tågen gick så skrattade
jag skit mkt och skrek så VÄNSTER, NU TAR DU HÖGER o massa.. helt pinsamt .
kmr inte ihåg så mkt mer , kmr ihåg att vi också rullade på marken , en gång .
wtf liksom ? hehe , aja . sen så nästa dag vaknade jag med 2 söta tjejer brevid mig och så
spelade jag och lina gitarr och amanda filmade, asså omg. så sjukt cp de lät asså .

10. en kväll rökte jag och amanda liiite för mkt, så sa min mamma typ ,
man kännde eran lukt 30 meter ifrån er haha. usch asså , sjukt äckligt.
puss hej , & godnatt <3

xoxo, paulina !





om mig, lite svar på frågor .







Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? - 17.23
2. Namn? - paulina
3. Vart bor du? - stockholm
4 Hur många barn vill du ha? - vet inte om jag vill ha ännu
5. Vill du gifta dig? - kanske det ?
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär till små små bitar (a)
7. Har du ätit sushi? - ja men BLÄ .
8. Favoritglass? - Twister
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - ingen aning !
1. Har du ett par rosa string? - ah
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - hehe, vet inte .
6. Gillar du någon nu ? - yes
7. Vad gjorde du inatt? - sov kanskeeee
8. Och i förrgår natt? - samma sak
9. Vad gör du innan du ska sova? - duschar, och borstar tänderna och tvättar bort sminket
10. Kan du prata med din mamma om allt? - jadå, men vill inte om allt
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - jadå
12. Har du varit gravid? - nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - hahaha, njaa tror inte de
14. Choklad eller glass? - beror på faktiskt
16. String eller hipsters? - båda
17. klackskor eller gymnastikskor? -  tygskor isåfall.
18. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - är kär
2. Tror du på kärlek? - yepp
3. Har du gjort något du verkligen ångrar? - ja.. många saker
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - arå
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - ja, en tjej faktiskt :$
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne?- yeees
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nja, inte riktigt
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - haha, hur ska jag veta?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - kanske .

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - haha, ja !
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - ja många gånger
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - fortf ja
4. Har du hoppat bungy jump? - nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka?- nja , kmr inte ihåg haha
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej vafan
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa?- ja, hehe
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - hahah, öhm nej.
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - nej tror inte de
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - många gånger

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - ja :(
2. Är du glad? - de funkar väll
3. Är du fundersam? - en aning
4. Är du uttråkad? - JA !
5. Är du tysk? - nej , bara halv finsk haha :$
6. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - ja
7. Gillar du någon just nu? - ohja

Vill
1. Skulle du vilja vara längre? - hmm, lite.
2. Skulle du vilja väga mer? - japp
3. Skulle du vilja ha sex nu? - ofc baby, haha
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - inte nu :o

Kan
1. Kan du röra på öronen? - nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - vet inte
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - nja, nästan
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - ibland
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - haha, nej pratar 24/7 !
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - haha, jo men inte så kul. då kan man ju lika bra stanna hemma
7. Kan dina vänner lita på dig? - ja,
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln - jag ska ju ?
9. Kan du suga? - ja  , öhm konstig fråga.
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - beror på vad jag hittar där

Har
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - jadå
3. Har du syskon? - naj
4. Har du ljugit på någon fråga? - nej, då äre inte kul ju?
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - ja de tror jag säkert
7. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - ja
10. Har du haft sex med någon som är två år äldre? -nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är två år äldre? - ja

Vem
1. Vem älskar du? - min familj, mina vänner och min hund, hihi
2. Vem kan berätta allt för dig? - hmm, vet inte riktigt
Nu
1. Vad ska du göra just nu? - kolla på tv
2.Hur mycket är klockan nu? - 17.45

jag åt en glass idag , R.I.P glassen på bilden , i will remember you.
puss hej  ,

xoxo, paulina !




piercing, men vart? jo nu ska jag berätta.



bilden typ förklarar ganska mycket tycker jag. jag ska nog pierca på de här ställena.
inte helt säker på tunga, eftersom de är ganska farligt, hehe . men jag får se!
nu ska jag i alla fall plugga, biologi. läxa imorgon på no'n , yey?
nu sittr jag och ler som en idiot , och skar min tunga på en sak som jag bet på..
AJ , typ faktiskt. haha , asså jag tycker att jag ler ganska mycket.
ler ofta utan att märka det, kanske inte varje dag men ibland, höhö.

JAJA, nu ska nörden plugga på som en idiot för läxan, sen så ska jag plugga
engelska för jag ska ha prov.
puss hej,

xoxo, paulina !

sen så finns de en kille som jag verkligen tycker om, han är bäst  <3




jag gillar gurkor !


hejsan svejsan , asså seriöst kolla gurkan  ? hahaha, jag drev med bilden men asså
jag var lite flummig , de ser ut som den , asså ja ni vet vad, mogen tjej här !
sen så drack jag den underbara drickan bredvid, riktigt gott asså.

nu så ska jag : kolla på tv, och plugga..
sen så ska jag : äta middag, & träna lite.
efter det ska jag : sova, duscha o sånt liknande !

Så är min kväll för idag ungefär. i alla fall så i skolan så hade jag typ håltimme hela dagen ,
så jag stack t centrum med bill, simon, och mattias som vände om sen , och moa
som också vände om tbx till skolan sen. och sen så kom typ sean,
johannes och mika & felixefter, haha . sen så slog jag in mikas huvud i skåpen,
han hade hjälm på . men han fick ont :/förlåt, hehe.. sen så typ satt jag vid
datorn me killarna och kollade runt lite på youtube.

sen så hatar jag att knyta mina skor, hatar det . dom bara öppnas hela tiden ju?
sen så typ, kom jag hem och ja . åt lunch, och kollade på tv en
stund och snackade me folk på msn.som jag gör nu ockå typ , men äter inte ,
SÅÅÅÅ.. det var nog typ allt i think..bloggar mer ikväll .
så hejdå killar , tjejer och alla andra saker därute på planeten som
har hittat till min lilla random blogg, puss hej.

xoxo, paulina !




baby, i just wanna say , hej hej !



ASSÅ NU ÄR DET SÅ HÄR , jag har redan dom stringen hemma. men ..
man fick liksom 3 st par för 149 på gina , så varför inte köpa fler par?
finns ju olika färger och välja på , sen bh'ar som passar till det .

jag gillar att ha string för det är skönt och sen om man har tights eller leggings
så ser man inte några jävla kanter av trosorna , hahaha . DÄRFÖR mina kära vänner
andvänder jag string , och vanliga spets med såklart..

MEN, på lördad ska jag bara köpa sminket från kicks , inte stringen ju!
ska ju träffa mr.S , hahah. jag är trött asså , inte så bra att blogga nu kanske?
AJA, C YOU LATER ALIGATOR ,eller hur fan man stavar de.
puss hej ,

Xoxo, paulina !




sommar lov om 5 veckor, DE SNÖAR?

Min kofta åkte upp på bilden , hehe , i know :/


riktigt tråkig bild , men asså usch det där tuggummit är så jäkla äckligt.
usch , hahahah. sen så kan man endå inte sluta ta mer av de tuggummit!

Idag var de skola , så hade jag musik prov och jag fick G i provet , YEY .
är fett glad asså, sen så gjorde jag och några t en låt med några som handlade om en bak,
asså me andra ord röv , rompah, gump, azzzhooole (;
så klart så var de jag som kom att de ska va om en jävla bak.

jaja, sen när jag kom hem från skolan så åt jag och lite annat.
och sen så är de jätte kallt i mitt hus , usch och brr eller nått , hehe?
jag vill typ till en strand och sola ju , haha . sen så snöar de fan, eller
det gjorde det när jag vaknade blev så arg asså , hahaha.  jaja, så kan de vara.
puss hej ,

Xoxo, paulina  !




en vanlig dag , i think .

BTW , står inte rakt fram me huvudet , drf är håret på sidan , hahahah .
RANDOM BILD OM JAG FÅR SÄGA ,oj jag hade caps på orkar inte ta bort de ja
skrev hahahaha , ser ut som ett fetto på bilden för koftan hade typ böjt sig på nått cp
sätt elr nått , aja skit samma, omg sen så ba händer håret ner där på sidan ..
today så har jag varit in tha school. det var inte så kul , helt okej kanske?
jag har inte haft på den där koftan innan ens, höhö.

visst så är jag snäll o räcker fuck you på bilden me? hihi. bad girl ;)
det va typ kallt ute , trevlans , omg de sa jag typ för ett år sen sist!
TREVLANS VÄDER DET VAR IDAG DÅ ,

just nu : sitter och glor på dator skärmen och skriver .
om 1 timme : äter kanske och chillarja0 !
om 3 timmar : KOLLAR PÅ JERSY SHORE BITCH <3
''tror de är om 3 timmar if ..''

pappa gav mig ett påskägg idag .. pappa , lite sent pappa lilla?
puss hej ,

xoxo, paulina !




nagel fixar maskinen , typ ..


Hejsan hoppsan.. eller nått? haha , aja just nu sitter jag och har tråk.
ångrar lite faktiskt att jag inte hittade på nått igår asså ..
i alla fall så idag så ska jag nog bara vara hemma och vila , sen så
är det skola imorgon , skit kul asså . har fan inte varit i skolan på 2 veckor ju!

Sen så på bilden så är den en sån maskin typ som fixar ens naglar fina och så .
den är skit bra , köpte den i newyork. sen så köpte jag lite annat med asså..
helt onödiga smink saker typ , hahaha.  det är typ massa olika borrar som man
ska sätta på maskinen asså den blå-vita saken .
sen så är det en tång typ bredvid som man klipper naglarna med .
asså typ nagelsax, haha eller det är 2 olika nagelsaxar.
sen den där vita saken där det står : trim . det är en sån sak
man drar över naglarna så dom blir lena o fina, haha !

Nu ska jag duscha och sen ska jag ut och fixa med mamma i trädgården,
hehe , kul ju ? fast nej.. bara lite . men jaja . sen nästa vecka kommer min hund hem igen .
saknar alban så jävla mycket .. aja puss hej .

xoxo, paulina !




Namn: Paulina
Bor: Stocholm,Täby
Övrigt: Hej , min blogg handlar om smink, kläder, coola saker, och nästan allt möjligt! Jag älskar makeup , och att ta kort på massa random stuff. Jag har en Canon kamera. Jag älskar att hänga me vänner, och att vara bland socialt folk. Shoppar en del också, mest på sommaren faktiskt,Haha! Jag älskar sommaren, det är det bästa som finns faktiskt. Jag läser bloggar som txp: Fokis, Lindas blogg ( en i klassen ), Falsksanning, och ibland kissies .. Fast jag gillar inte henne precis, Hehe. Jag är också intresserad av att designa bloggar, just nu har jag inte en egen gjord design. Har bara gjort om en hel del i den här designen. Men brukar ha det för de mesta, men orkar inte designa en blogg just nu till mig själv är upptagen med annat. Jag är ofta i stan och träffar kompisar och folk. Innan så bodde jag i Skåne i 7 år , men nu bor jag i Stockholm igen. Skönt de, men saknar mina kompisar där borta. Kram!




RSS 2.0